Okategoriserat

Utomhusbio

Bio i Rålandshovsparken

Biomys, filtar och popcorn i Rålandshovsparken denna Fredag.  Stockholm bjöd på en riktigt bra utomhusbio som var stämningsfull när de visade Dirty Dancing på filmduken.

Hela Rålandshovsparken var full med folk när Dirty Dancing visades på den stora filmduken. Jag och Sebastian hade turen att en vän till honom hade paxat en plats så vi hamnade på kanonbra platser. Vi hade med oss 5 filtar 2 kuddar i en strör ikeakasse! Det var bökigt som fan att få dit allt till parken men det var värt det när man väl låg där på marken och tittade. Sebbe hade handlat mat och jag hade med mig Champange.

Att ligga där bland filtarna och mysa till en film utomhus var verkligen mysigt, särskiljt med det trevliga sällskapet. Jag, Sebbe och Jesper hade det väldans mysigt.

Vi hade planer på att gå på en till utomhusbio men vädret var så dåligt dagen efter så vi valde att träna lite senare och sen laga mat med några vänner till Sebbe.

Det har varit en supermysig helg! Det var verkligen kul att få träffa Sebastians vänner. Jag har hört så mycket om dem och jag vet att dem betyder mycket för honom så det var roligt att äntligen få träffa några av dem.

Förutom bio, mat och träning så har jag även börjat flytta över en del saker från mitt rum (som jag precis flyttat in i) hem till Sebbe. Jag har känna mig ganska så nervös in för att flytta ihop. Inte för att jag inte tror att det skulle gå bra att bo ihop utan för vad andra skulle säga om den saken. Allt är ju så nytt och har gått så fort men allt känns så rätt så jag vill bara att vi ska vara med varandra hela tiden. Tanken från början var att jag skulle bo i mitt rum och så skulle vi ju bo nära så vi kunde ses ofta. Det slutade dock med att jag aldrig var där och att ingen av oss ville att jag skulle vara där borta heller.

Du kanske även gillar

Inga kommentarer

Lämna ett Svar