Min Vardag

Flytt del 3

Flyttlycka

Flytten till Solna

Nu är allt på plats i mitt nya rum i Solna. Nu ska jag bara se till att krångla lite till och flytta igen.

Jag flyttade in i den nya lägenheten för någon vecka sedan. Det är en jättefin och rymlig lägenhet som ligger på ett lugnt ställe i Solna där det inte är så mycket trafik. Men trots det har jag nog kanske bara sovit hemma 3 nätter, resten av tiden har jag varit hemma hos Sebastian. Mitt rum ligger ca 5 minuter ifrån där Sebastian bor så det var ju tänkt att vi skulle ha nära till varandra men nu är jag ju nästa aldrig i mitt nya hem så den saken spelar ju ingen roll.

Nu till det roliga! Vi ska flytta ihop! Det ska bli så kul att få flytta ihop med honom (och skönt att ha alla saker på ett och samma ställe och inte två). Igår släpade jag med mig min stora helkroppspegel hem till honom och han bar med den nya byrån jag köpte förra helgen.

Det är en kort bit att gå från mig till honom men med tunga och stora grejer på ryggen så är det en jäkla bit att gå. Värst var det för Sebbe som fick ta byrån som vägde hur jävla mycket som helst. Förra helgen när jag köpte byrån så ringde jag Sebbe och frågade om jag och syrran skulle köra den till honom, jag tänkte att det var klokt då vi hade pratat om att flytta ihop. Min tanke var att slippa flytta den snart igen (som mvi sen fick gör) men han och jag missförstod varandra på telefon så när jag kom hem till honom igen och vi kom fram till att vi båda tyckte det hade varit en bra ide att ha byrån hos honom från början så var det försent. Är man otydlig så får man släpa haha!

Nu ska jag bara se till att säga upp mitt rum så kommer vi kanske bo ihop ganska så snart!

 

Du kanske även gillar

Inga kommentarer

Lämna ett Svar