I min sminkväska

Mina måsten i en sminkväska

Det är många som frågar mig vad jag använder mig av för smink så jag tänkte dela med mig av vad som finns i min sminkväska. Här är sminket som jag använder varje dag.

 

 

Jag tror att en bra bas är nyckeln till en bra sminkning. Det är viktigt att ha de färger och de produkter som passar just dig. Många av grejerna som finns i min sminkväska har jag använt mig av i flera år men det har även tillkommit nya produkter som bytt ut några gamla.

Min foundation och rouge har jag haft i flera år. Jag har självklart testat olika märken och färger men alltid kommit tillbaka till samma då jag inte hittat något som passar mig bättre. Min mascara däremot har jag bytt flera gånger och haft olika favoriter men just nu är den mascaran jag skrivit i listan som är min favorit.

Våga testa dig fram med sminket

Våga testa nya färger och märken för att hitta just det som passar dig. Är du inte riktigt nöjd med din bas så är det en bra ide att se om man hittar något man tycker bättre om. Det finns oändligt många olika produkter och märken så skulle en produkt inte fungera finns det tusen andra som säkert för det.

 

Sminkpenslar

Det är viktigt att ha bra penslar när man sminkar sig för att göra en så snygg sminkning som möjligt. Jag har  5 penslar som jag använder mig av dagligen och som jag måste ha för att min sminkning ska bli så perfekt som möjligt.

  • Puderborste
  • Foundationblender
  • Concealerpensel
  • Ögonskuggspensel
  • Ögonbrynspensel