Styrketräning

Motivation

träna som fitnesscarro

Ny motivation!

Äntligen känner jag att jag har fått tillbaka min motivation för träningen. Det här året har varit så stressigt att det tagit bort det roliga i träningen. Jag har haft så mycket att göra i år vad det gäller blogg, jobb och privatliv att träningen fått lida. Nu äntligen när allt lugnat ned sig och jag kan land så känner jag mig glad och taggad på träningen. Jag har kunnat lägga upp mål som jag gjorde förra året och känner mig glad över att gå till gymmet och kötta. Oftast så känner man kanske att det känns okej när man är mitt i all stress men nu när jag tittar tillbaka på hur jag har mått och hur jag kände för träningen ett tag så ser jag att jag mådde dåligt. Jag är i alla fall väldigt glad att jag kan få njuta av träningen igen och längta efter att gå till gymmet.
Det bästa jag vet är att få ha min musik på i öronen och lyfta!
Nu när motivationen är tillbaka så kan jag lägga upp nya mål vad det gäller min träning. Planen nu är att bygga så mycket ben som det bara går. Drömmen är att få lika stora ben som Sebastian, men det är nog en bra bit kvar till dess haha.

Jag kommer att lägga upp min benträning på ett annat sätt nu mera. Det blir inte få repetitioner och skyhöga vikter utan nu blir det höga repetitioner och tunga vikter som jag klarar att lyfta 10 -12 gånger. Det är en utmaning det med att lägga om sin träning, men har jag ett mål så kommer jag att göra allt jag kan för att uppnå det.

Du kanske även gillar

2 Kommentar

 • Svara
  Lina
  augusti 25, 2017 at 4:20 e m

  Hej!

  Snubblade in på din blogg via instagram av en slump. Förvånades över att någon med ordet ”fitness” i namnet som faktiskt lyfter tungt och vågar lägga ut bilder som inte bara är i smickrande poser. Hoppas fler unga tjejer hittar ditt konto och inspireras!

 • Svara
  Isa
  augusti 26, 2017 at 1:35 e m

  Kan du inte ge exempel på ett sånt pass?:) skulle behöva lite inspiration…

 • Lämna ett Svar