Carolina Johansson

Vem är jag?

Jag heter Carolina Helny Maria Elisabet Johansson men kallas för FitnessCarro , jag är en fitnessbloggare och instagrammare som är 23 år och bor i en liten sommarstad som heter Strängnäs tillsammans med min familj och lilla katt.

Jag har bott i Strängnäs, Stockholm och Berlin för att sen komma tillbaka till min hemstad Strängnäs igen, här trivs jag! Den höga storstadspulsen är något jag saknar men som jag kan få uppleva när jag hälsar på mina vänner. I Strängnäs finns min familj, mitt jobb och GYMMET såklart!

Hälsa och fitness är en stor del av mitt liv och jag ägnar många timmar i veckan på att träna och laga bra mat. Det bästa jag vet är att lyfta tungt och pressa mig själv att bli starkare. Jag tränar olika i olika perioder men fokus är alltid att bli starkare. Sedan jag var 16 år har jag styrketränat på gym men deltog till 22 års ålder innan jag visste vad jag var tvungen att göra för att nå mina mål och få utveckling. Det tog år innan jag hittade balans och förstod vad fitness och hälsa faktisk var på riktigt. Fitness är inte att vara så smal och tippad som möjligt, fitness och hälsa ska vara ett aktivt liv som man mår bra av både mentalt och kroppsligt.

Anmäl ditt intresse för framtida workshops! 🙂

Min vision

Jag har som vision att motivera andra till ett starkare och hälsosammare liv, samtidigt som jag vill bibehålla min egen hälsa och fortsätta bli starkare och lyfta tyngre för varje dag.

I framtiden hoppas jag på att kunna öppna ett eget gym så att jag kan motivera andra till ett hälsosammare liv där fitness är något positivt och blir till en vardag. Jag har även planer på att skapa mina egna träningstight inom en snar framtid. Den stora drömmen är att en dag få tillverka mina egna träningskläder. Träningskläder som får folk att känna sig snygga i och som är praktiska. jag vill även kunna motivera människor med att de tycker att de ser fina ut och känner dig bekväma när de är på gymmet. Oftast är träningskläder bara praktiska och inte alltid så snygga. Kläder och mode har alltid legat mig varmt om hjärtat så det hade varit helt fantastiskt att få kombinera både fitness och min passion för mode.

 

Mina bästa lyft hittills

  • Marklyft  – 140kg
  • Knäböj – 125kg
  • Bänkpress – 60kg

320.00KG totalt vid 64.00KG kroppsvikt = 339.62 Wilks

För mig är det viktigt att ha mål med sin träning men även sitt liv, därför sätter upp mål som jag hela tiden strävar efter att nå. Detta gör att jag får möjlighet att utvecklas och hela tiden komma närmare mina drömmar. Just nu drömmer jag om att lyfta 150kg i knäböj och öppna ett eget gym.